Hotel Central Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 159 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michal

jednotlivec, 11.10.2013

Poděbrady Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Výborná restaurace. Na hotelu jsem strávil jednu noc a byl jsem zcela spokojen.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

mladý pár, 5.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Byla jsem velmi spokojena, pochvala novému pronajímateli klade důraz na čistotu a pořádek, pokoj byl čistý a útulný. V hotelové restauraci výborné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Darina Burešová

mladý pár, 7.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi vstřícný a milý personál recepce i restaurace, bohatá snídaně. Pokoje útulné a čisté. Wi-fi v celém objektu. Bezpečné parkování v hotelovém dvoře s kamerovým systémem. Určitě se zde brzy vrátím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Hradská

jednotlivec, 28.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hotelu jsem byla velmi spokojená. Pokoj byl prostorný, čistý a i hotelový personál byl velmi milý. Kladně také hodnotím restauraci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Agata

skupina přátel, 8.6.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Hotel usytuowany blisko dworca oraz punktów usługowych. Niedaleko głównej ulicy i mostu na Olzie. Personel pomocny i życzliwy. Miejsce godne polecenia.

Personál
9
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 30.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Kateřina

mladý pár, 27.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Moc milé recepční, příjemné prostředí. Jen přítele rušily v noci projíždějící vlaky. Já s nimi problém neměla. Doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vladimír Havlík

jednotlivec, 16.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Se službami jsem spokojen.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miroslav

mladý pár, 31.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 6.11.2012

Slovensky

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Dostupnosť k nami potrebným zariadeniam, parkovanie pred hotelom, vynikajúce raňajky

  • Vstup do izby cez kúpeľňu...

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Hotel Central odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za vaši recenzi. Vchod přes koupelnu je jen u malého dvoulůžkového pokoje. Na ostatních typech pokojů (standart, apartmán, třílůžkový pokoj) je koupelna zvlášť a vchod je klasicky do chodbičky. Záleží jen na Vás, jaký typ pokoje si vyberete.

Vladislav Adamiec

dospělý pár, 9.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Pavel Svoboda

rodina se staršími dětmi, 6.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 3.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • snidane: servis pomaly a nic moc

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Stanislav Archleb

jednotlivec, 22.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
10

dorota socik

skupina přátel, 9.9.2012

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • fantastyczna, miła, kompetentna obsluga, wracamy za rok :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 30.8.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Wir ware sehr zufrieden,Zimmer war in ordnung,Personal sehr freundlich.Das Frühstück in Selbstbedienung-Form wäre zu empfehlen. Ich bin in Cesky Tesin aufgewachsen,das Hotel ist in meiner Erinerung als"Slezky dum",ja die Stadt hat sich schon verändert in den vielen Jahren und die Stadt ohne Grenzen-einfach toll! Wir wünschen Ihnen gute Gäste und viel Erfolg!Und wenn mich die Sehnsucht nach meiner Heimat packt,wähle ich wieder Ihr Hotel! Mit lieben Grüßen! Paula Neubert Bad Salzungen,31.08.2012

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 20.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Pěkný hotel s vkusnou výzdobou. Dobré postele. Uklizeno. Ochotný personál hotelu.

  • Nevíme proč hned do vedlejšího pokoje byli ubytování další hosté, když hotel byl poloprázdný a jiných volných pokojů bylo dost. Jednalo se o 2 ženy a dítě ve věku cca 7-8 let, přičemž dítě se chovalo naprosto nepříčetně, tj. neurvalé řvaní (asi pokus o zpěv) do pozdních nočních hodin a ráno již od 7:00, skákání po postelích, kopání do stěn a nábytku. Bohužel hluková izolace stěny našeho pokoje byla nedostačující a my jsme byli velmi rušeni. Zážitek z restaurace (víme že zřejmě nesouvisí s hotelem a je zde jiný majitel nebo provozovatel): V den, kdy jsme přijeli, tj. v neděli, byla na dveřích restaurace uvedena otevírací doba do 22:00. Již ve 21:00 nám bylo odmítnuto podání teplého jídla s tím, že kuchyně je již uzavřena. Již ve 21:30 jsme byli požádání o zaplacení a opuštění restaurace.

Personál
10
Služby
9
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Hotel Central odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
od 19. do 20.8. kdy jste byli ubytováni v našem hotelu, nebyl bohužel volný žádný pokoj. Hotel byl plně obsazen zájezdem. Moc se Vám tímto omlouváme za hlučné hosty, ale někteří hosté si neuvědomují, že vedle v pokoji jsou také hosté. Doufáme, že příště už bude vše v naprostém pořádku.
Děkuji Kohutová Veronika