Hotel Central Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 159 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 28.12.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
36 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Roman Vrabec Peter Ondriaš

jednotlivec, 18.7.2009

Slovensko

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Hotel podobnych kvalit som zazil naposledy pred 40 rokmi. Smrad v izbe z vodovodnych odtokov bol neznesitelny. Hluk zeleznicnej stanice pomiesany s nocnou diskotekou na prizemi hotela - "parada". Hotel doporucujem len tvrdym "hardlinerom" a dobrodruhom.

  • Hotel podobnych kvalit som zazil naposledy pred 40 rokmi. Smrad v izbe z vodovodnych odtokov bol neznesitelny. Hluk zeleznicnej stanice pomiesany s nocnou diskotekou na prizemi hotela - "parada". Hotel doporucujem len tvrdym "hardlinerom" a dobrodruhom.

Personál
4
Služby
5
Čistota
5
Komfort
0
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 13.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
46 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
2
Komfort
3
Cena/kvalita
2

Jana

jednotlivec, 12.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Je v krásném městě, kousek od centra.

  • Neskutečně pomalá obsluha v restauraci La Cascada, přestože hostů tam bylo jen třeba pět. Snídaně naprosto neodpovídá ceně 90 Kč. Např sladká snídaně- miska s bílým jogurtem, dva malé džemy, jeden med a máslo, pár nakrájených rohlíků.Káva jen jedna, další za příplatek.

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina se staršími dětmi, 6.6.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Personal/Rezeption sehr nett und hilfsbereit! Super!

  • Zimmereinrichtung wie vor 50 Jahren. Zimmer muffig, Schimmel im Bad und in den Fensternischen, Lampe defekt und ohne Lampenschirm! Abfluss im Waschbecken verstopft. Möbel mit starken Beschädigungen, Teppich fleckig. Das Zimmer war relativ günstig, aber dennoch schlechtes Preis-Leistung-Verhältniss. So ein Zimmer sollte nicht mehr vermieten. Das erfüllt nicht mal den untersten Standart!

Personál
10
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Stanislav

dospělý pár, 19.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tibor

jednotlivec, 17.6.2018

tišnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Jana Magdoňová

jednotlivec, 13.9.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • V hotelu je v pátek a v sobotu diskotéka, což možná mladí lidé ocení, ale já jsem si objednala hotel proto, abych se vyspala, což se mi moc nepodařilo. Hudba i hlasitý hovor do ranních hodin, takto si opravdu odpočinek nepředstavuji.

  • V hotelu je v pátek a v sobotu diskotéka, což možná mladí lidé ocení, ale já jsem si objednala hotel proto, abych se vyspala, což se mi moc nepodařilo. Hudba i hlasitý hovor do ranních hodin, takto si opravdu odpočinek nepředstavuji.

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Jan

jednotlivec, 1.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • hotel je v centru, cena odpovídá kvalitě

  • vstup do pokoje přes WC, polštář vypadal jak vycpaný hadry, snídaně servírovaná, i když jsem byl v restauraci mezi prvními, čekal jsem půl hodiny, ale hotel tím ušetří

Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
3
Cena/kvalita
7
Hotel Central odpověděl na tuto recenzi.
Můžete si příště vybrat pokoj, který nemá vstup do koupelny, ale přímo do pokoje(Standrtaní pokoj, cena 990,-) samozřejmě je o něco dražší, ale to už záleží na náročnosti hosta, který pokoj si vybere!
Co se týče snídaně, tak hotel v žádném případě neušetří, protože restaurace je jiná firma a my jako hotel jim snídaně proplácíme. Počet servírek nebo barmanů si určuje samo vedení restauace a my to nemůžeme nijak ovlivňovat...

Pavel Svoboda

rodina se staršími dětmi, 6.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 31.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Špatná snídaně. Za cenu dle 90,- Kč absolutně neodpovidala. V nabídce chyběl černý čaj, máslo vhozené v pečivu trocha šunky a sýra bez dalších věcí např. džem, med aj. to co jeběžné u kontinentální snídaně.

Personál
8
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 4.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jaroslav Kriegler

jednotlivec, 30.11.2010

Japonsko

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Jezdím hodně po ČR, mohu srovnávat, proto hodnotím způsobem "neurazí - nenadchne". Pokud chcete přespat jednu noc a jet dál, tak no problem.

  • Jezdím hodně po ČR, mohu srovnávat, proto hodnotím způsobem "neurazí - nenadchne". Pokud chcete přespat jednu noc a jet dál, tak no problem.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 6.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • nelíbila se mi obsluha v restauraci- museli jsme hledat, jídlo hrozné

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 3.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • snidane: servis pomaly a nic moc

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Jošt

skupina přátel, 13.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Personál úslužný v recepci, v restauraci už to je horší, hlasitá hudba neustále a ne žádost ztlumení odpověď že s "tím" neumí zacházet. Tři lidé na place ale obsluha pomalá protože si mezi sebou musí mnoho zdělit a poslední den pobytu čekal jeden z kolegů 25 min. na snídani, protože na něj číšnice zapomněla. V koupelně na kachlíkách plíseň i kolem sprchového koutu, při nástupu dva ručníky a každý jiná velikost, jinak čisto. Vše v pokoji funkční tudíž poměr komfort - cena v pořádku. Nejlépe hodnotím coll centrum - špičkové. Parkování: příjezd do dvora samá díra, štěrk, to není zrovna ukázkové, internetové připojení v restauraci funkční, v pokoji nedostupné. To je vše.

  • Personál úslužný v recepci, v restauraci už to je horší, hlasitá hudba neustále a ne žádost ztlumení odpověď že s "tím" neumí zacházet. Tři lidé na place ale obsluha pomalá protože si mezi sebou musí mnoho zdělit a poslední den pobytu čekal jeden z kolegů 25 min. na snídani, protože na něj číšnice zapomněla. V koupelně na kachlíkách plíseň i kolem sprchového koutu, při nástupu dva ručníky a každý jiná velikost, jinak čisto. Vše v pokoji funkční tudíž poměr komfort - cena v pořádku. Nejlépe hodnotím coll centrum - špičkové. Parkování: příjezd do dvora samá díra, štěrk, to není zrovna ukázkové, internetové připojení v restauraci funkční, v pokoji nedostupné. To je vše.

Personál
7
Služby
8
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Štefan

jednotlivec, 18.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Milan Brablc

dospělý pár, 13.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Vrzající podlahy. vrzající dveře,slabá nabídka na snídani-za 90 kč samé vejce

Personál
9
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Lukáš Halama

dospělý pár, 30.5.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7